Wat is trainen als vervolg op fysiotherapie?

Bent u onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut? Dan kunt u bij ons in de sportschool hieraan een vervolg geven. In de vervolgtraining zal onze fysiotherapeut samen met onze fitnesstrainer een persoonlijk, op maat gemaakt trainingsprogramma maken voor mensen met specifieke klachten of een blessure. 

Na het trainen met onze fysiotherapeut traint u onder begeleiding van onze (medisch) opgeleide fitnesstrainers op een verantwoorde manier uw lichaam. Uw conditie en uithoudingsvermogen verbeteren en u leert beter om te gaan met uw blessure of aandoening. Met de vervolgtraining verminderen de klachten of worden ze zelfs geheel verholpen. In de vervolgtraining houden wij rekening met de belastbaarheid van uw lichaam en individuele blessures.

Onze fysiotherapeut verzorgt een overdracht aan de fitnessinstructeur en deze zorgt voor een geleidelijke opbouw van uw trainingsprogramma. Op deze manier voorkomt u dat klachten terugkomen of dat u ze krijgt. Dit geldt zowel op korte als op lange termijn.