Sportschool

De (medische) sportschool van Van Kasteel beschikt over een grote fitnesszaal met daarin een grote variëteit aan sporttoestellen en attributen. In de fitnesszaal kunt u onder deskundige begeleiding van gediplomeerde medische fitnesstrainers of fysiotherapeuten werken aan uw fitheid, conditie en spierkracht.

Het lidmaatschap van de sportschool geeft recht op een gratis kop koffie en/ of thee.
De nadruk bij Van Kasteel Fit ligt op cardio-fitness; dus geen zware krachtsport.

Onze fitnessfilosofie gaat uit van de volgende elementen:

  • Persoonlijke trainingsprogramma’s
  • Intake en testen
  • Zelfstandig trainen na instructietrainingen
  • Indien gewenst permanente begeleiding

Afhankelijk van uw eigen doel stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma voor u op, volledig afgestemd op uw wensen: niet alleen de trainingsinhoud, maar ook de trainingstijden.

U bent vrij te trainen wanneer en hoe vaak u wilt.(binnen de openingstijden) Voor een goed trainingsprogramma op maat zijn de testresultaten afkomstig van de weegschaal, vetpercentagemeting en conditietesten van essentieel belang. Als u eenmaal uw trainingsprogramma voor een langere periode heeft gevolgd is het verstandig zo af en toe een controlemeting uit te laten voeren. Daarmee kan gecontroleerd worden of uw doelstelling dichterbij gekomen is en uw trainingsprogramma bijgesteld moet worden.

Meedoen Fonds Midden Groningen

De Meedoenregeling is er voor inwoners met een laag inkomen in de gemeente Midden-Groningen. U kunt eenvoudig een aanvraag doen op de website. Uw aanvraag wordt door de gemeente binnen twee weken beoordeeld. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt u inloggegevens. U kunt dan in de webwinkel voor uzelf en eventueel uw familieleden kiezen uit een breed aanbod van activiteiten. U hoeft zelfs niets te betalen. U ontvangt een budget per gezinslid waarmee u een keuze kunt maken uit de webwinkel.

Onze sportschool is aangesloten bij het Meedoen Fonds van de gemeente Midden- Groningen. Deze regeling is er voor iedereen die tot 125% van het sociale minimum aan inkomsten heeft. Voor meer informatie, kijk op: meedoenmiddengroningen.nl.