Wat is bedrijfsfitness?

U weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor u is. U wordt er fit en vitaal van, u weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heeft u nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrikt u terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of u heeft al lang een abonnement, maar u zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor u.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor u als werknemer. Als u meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van uw werkgever bent u gemiddeld zo’n 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement dan wanneer u dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt.
Ben u geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of uw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

Bedrijfsfitness Nederland

Wij geloven in een gezonde zaak. Medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat een bedrijf kan groeien. Daarom stimuleren wij bedrijfsfitness als gezonde arbeidsvoorwaarde. Bedrijfsfitness Nederland is de schakel tussen professionele sportaanbieders zoals jij en de zakelijke markt. 

Onze sportschool is aangesloten bij 2 bedrijfsfitnessaanbieders: bedrijfsfitnessnederland.nl en highvife.fit

Onze sportschool is aangesloten bij het Meedoen Fonds van de gemeente Midden- Groningen. Deze regeling is er voor iedereen die tot 125% van het sociale minimum aan inkomsten heeft.
Voor meer informatie, kijk op meedoenmiddengroningen.nl.