Wat is zwangerfit®?

ZwangerFit® is een cursus voor de zwangere vrouw en pas bevallen vrouw en haar partner.

In de cursus wordt zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over bekkenpijn en de kennis van de functie en dysfunctie van de bekkenbodemspieren.

Door de specifieke deskundigheid en de signaleringsfunctie van de ZwangerFit® docent kan de actieve vrouw in haar zwangerschap en in de periode daarna, optimaal begeleid worden.

Waarom zwangerFit®?

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling krijgen veel vrouwen te maken met problemen rond het bekken, het bekkenbodemgebied en van het houdings- en bewegingsapparaat.
ZwangerFit® is een cursus met preventief karakter.
Door gerichte oefeningen en informatie kunnen klachten op tijd worden herkend en voorkomen en is de zwangere vrouw optimaal voorbereid op de bevalling.

ZwangerFit®, BevalFit en MamaFit cusrsussen worden gegeven door onze gespecialiseerde ZwangerFit® (bekken-)fysiotherapeuten, oefentherapeuten en sportdocenten. 

Geregistreerde ZwangerFit® Trainers zijn de best opgeleide zwangerschapsbegeleiders in Nederland, met de meest uitgebreide opleiding over zwangere vrouwen, training en coaching tijdens de zwangerschap, waardoor ze u als zwangere creatief, gevarieerd en zeer vakkundig zwangerschapsbegeleiding kunnen geven. 

Onze praktijk is aangesloten bij: zwangerfit.nl