Partners

 

Multidisciplinair team in Hoogezand

Samen nog beter
Een groot aantal patiënten kampt zowel met lichamelijke als psychische klachten.
Wanneer deze klachten met elkaar in verband staan, is het waardevol wanneer de behandelingen ook met elkaar worden verbonden.

Denkt u als voorbeeld aan hoofdpijn. Dit zal verergeren wanneer u veel stress thuis of op uw werk heeft. Andersom is het zo dat wanneer u veel pijn hebt, dit van invloed zal zijn op uw stemming. In een behandeling is het naar ons inziens belangrijk aandacht te besteden aan zowel lichaam als geest om het bestaande klachtenpatroon te doorbreken.

Voorbeelden van aanmeldingsklachten
- Ademhalingsproblemen, hyperventilatie, paniek
- Burn-out, chronische vermoeidheid
- Chronische pijnklachten
- Fibromyalgie
- Hartkloppingen, hartritmestoornissen (vaak gepaard gaand met angst)
- Stress gerelateerde klachten, angstklachten
- Depressieve klachten
- SOLK
- Oncologie

Het team
Wij zijn een betrokken team dat bestaat uit de volgende disciplines: fysiotherapie, manuele therapie, psychologie, psychomotorische therapie, diëtiek en ergotherapie.

In het Multidisciplinair Behandelteam werken wij vanuit een gezamenlijk behandelplan en overleggen onderling over de voortgang. De behandelafspraken met de betrokken zorgverleners vinden allemaal op één locatie plaats.

Verwijzing
Patiënten kunnen via de huisarts, een specialist, re-integratiebureau of anders worden aangemeld. Ook kunnen patiënten zelf bellen en/of langs komen.

De verwijzer krijgt altijd een rapportage van de intake, tussentijdse- en eindevaluatie.

Vergoeding
De behandeling wordt per discipline apart bekostigd. Met vrijwel alle zorgverzekeraars zijn er contracten afgesloten. De meeste behandelcontacten worden daarom vergoed.

Contact
Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen via
0598- 397452 of  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
De fysiotherapeut, specialist in beweging